Bouw duurzaam met Steven Meyers BV!

Specialist in Zonnepanelen, Dakwerken, Thuisbatterijen en laadpalen in Antwerpen

Zonnepanelen Installatie en Onderhoud in Antwerpen en Omgeving

Bent u op zoek naar een duurzamere toekomst en wilt u tegelijkertijd besparen op uw energiekosten? Of hebben uw bestaande zonnepanelen een professionele onderhoudsbeurt nodig? Bij Steven Meyers BVBA in Hove bent u aan het juiste adres voor de professionele installatie en zorgvuldig onderhoud van uw zonnepanelen.

Uw Project, Uw Budget

Bij Steven Meyers BVBA zijn we gespecialiseerd in het deskundig plaatsen van zonnepanelen op daken. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor zonnepanelen in de regio Hove, neem dan gerust contact met ons op. Wij plannen graag een verkennend gesprek met u om alle mogelijkheden en voordelen te
bespreken, en al uw vragen over de investering in zonnepanelen te beantwoorden.

Om kwaliteitswerk voor iedereen toegankelijk te maken, werken wij bij Steven
Meyers BVBA met een breed scala aan zonnepaneelmerken. Of het nu Europese, Amerikaanse, of Chinese makelij is, wij bieden panelen voor elk budget binnen ons assortiment.

Onze Expertise

Met jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van zonnepanelen in Hove en de ruime regio Antwerpen, leggen wij bij Steven Meyers BVBA de nadruk op een zorgvuldige aanpak en een secure bevestiging bij nieuwe installaties. Flexibiliteit en klantvriendelijkheid staan centraal wanneer wij uw zonnepanelen reinigen en onderhouden. Indien nodig nemen we ook de installatie van de nieuwe elektriciteitsmeter voor onze rekening. Voor onderhoud en reparaties kunt u altijd bij ons terecht.