Bouw duurzaam met Steven Meyers BV!

Ontdek de Voordelen van Duurzaamheid en Vakmanschap

Thuisbatterijen: Een Krachtige Stap naar Duurzame Energie

Bij Steven Meyers bieden we hoogwaardige thuisbatterijen aan, een essentieel onderdeel van ons uitgebreide aanbod op het gebied van duurzame energie. Hier ontdekt u waarom steeds meer prosumenten de overstap maken naar thuisbatterijen.

Waarom Thuisbatterijen

Het Grondwettelijk Hof heeft recent het recht voor Vlaamse eigenaren van zonnepanelen om 15 jaar lang te profiteren van de terugdraaiende teller vernietigd. Deze verandering heeft de interesse in thuisbatterijen plotseling doen toenemen. Ondanks deze verschuiving ervaren veel huiseigenaren echter een uitdaging met hun budget.

Hoe helpt een Thuisbatterij?

Thuisbatterijen zijn de sleutel tot het optimaliseren van uw zelfverbruik van zonnestroom. Ze stellen zonnepaneel-eigenaren in staat om opgewekte energie op te slaan en te benutten wanneer dat het meest nodig is, waardoor de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet wordt verminderd.
duurzaamheid en vakmanschap.

Subsidies en Ondersteuning

In 2021 ontving het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) al 150 aanvragen voor subsidie op thuisbatterijen van zonnepaneel-eigenaren. Bij Steven Meyers begrijpen we de financiële uitdagingen en bieden we deskundig advies om u te helpen profiteren van beschikbare subsidies en ondersteuningsregelingen.